SKRIVET: 2009-06-29, kl 18:11:55 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

känn dig dissad, HAHA!

Kommentarer
Postat av: sanningen


vaddå att det inte handlar om stora bröst och stor rumpa och massa skit...
du ser ju ut som en orre du gör allt för att få uppmärksamet?
kolla dina bilder det ända man ser är dina push up bröst?
varför kan inte du vara dig själv?
du vet att killar gillar sånt och du gör allt för få uppmärksamhet
va dig själv visa vem du är inte vad dina bröst är
sluta skriva blogg du skriver om att du inte fattar dagens ungdomar?
då är du förvirrad för du verkar inte förstå dig själv

SLUTA SKRIV BLOGG OM DU SJÄLV INTE ÄR REAL!
TA BORT DEN NU,

PS. jag är inte en ängel men snacka inte om folk när du själv tillhör dom..."stora bröst"

2009-06-28 @ 21:54:02

jag vet, ''trevlig'' kommentar.. men sedan, så kom min hero & skrev detta :

Postat av: Didan Mustafa

Sanningen;
Du är riktigt tragisk ska du veta, du sitter för det första bakom en datorskärm och dömer henne?
Du snackar att det är lågt att hon tar bort din kommentar?, självklart att hon gör det, kommentarsfunktionen på bloggarna är inte till för att såna smutskastare som du ska sitta och snacka skit i.
Du sätter den nya standarden för ordet låg när du sitter och kallar henne för orre ?:S
Stora bröst so what ? :S
Omg vad folk ska dömas efter ett yttre idag, spela roll om en brud använder pushup, eller nån skojare till kille stoppar in strumpor i kalsongerna för att se större ut, it doesn't matter för på insidan är vi alllihopa ändå människor, vi är samma ras allihopa fifan!
Spelar ingen roll om man fuckin föds med ett fucked upp ansikte eller utan ett ben, spelar ingen roll om man växer upp som tjej och får stora bröst:S
Wtf is wrong with u people?!
Grow up and start treating eachother with R E S P E C T !!!

// Mr.Dee

2009-06-29 @ 17:53:53
URL: http://djbunny.blogg.se/

SKRIVET: 2009-06-28, kl 22:17:46 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

thanks for making me a fighter

Ibland har jag bara lust att slåss. Inte mot någon annan, utan mot mig själv. Jag vill misshandla mig själv, skälla ut mig, jag vet inte. För jag är mer än dum. Du kanske känner igen dig. Känner igen dig i de här situationerna som jag oftast hamnar i. Som att t.ex du tror att du gillar en person, för han verkar vara en gooood kille på alla sätt, men sedan efter ett tag.. så blir du 'dumpad'. Trots att du inte gjorde något fel, så blev det så. Varför? Jag har på senaste tiden försökt vara mig själv samtidigt som jag försökt vara killar till lags. Men det är alltid något som blir fucked up. Och jag pallar inte längre. Ingen pallar. Varför ska jag resa mig varje gång jag faller om jag sedan kommer finna mig på samma plats som jag var från hela början - nere helt ensam o krossad? Varför kämpar man vidare med att liksom.. hitta ''den rätta'' ? Vad är det som är så speciellt med att ha en person för sig själv? Visst.. Kan själv erkänna att det är underbart att älska - och bli älskad. Men.. Finns det? Finns äkta kärlek? Isåfall vart ? Själv har jag tappat hoppet helt.. Har du ? Men, jag försöker o försöker att liksom fortfarande kunna vara mig själv - glad, glad & glad. För jag orkar inte låta en enda idiot förstöra hela mitt liv, haha, seriöst. Varför ens leva om man tänker tillbringa varenda dag med att vara sur & ledsen, när man har så mkt annat som är så mkt bättre än en kille? Så liksom.. Egentligen, så äre nog bara att fortsätta se framåt. Och jag måste säga en sak, som läskigt nog stämmer, för dig som inte helt har tappat hoppet om kärleken: om du vill hitta kärlek, jaga inte efter den. För konstigt nog, så kommer den komma när du minst anar det. Tro mig, det är så, haha.
and..
IT MAKES ME THAT MUCH STRONGER, MAKES ME WORK A LITTLE BIT HARDER

SKRIVET: 2009-06-28, kl 14:49:46 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

a thing called love

man säger att hata är ett starkt ord. ja, det är det visserligen.. men även älska är ett starkt och stort ord. men det förstår tydligen inte alla. speciellt dessa P12or.. Vart jag än går så verkar jag alltid se det; småbarn som skriver ''jag älskar dig X'' på sina pressar, och lalala. en vecka senare ''jag älskar dig Y''. hhaha asso wtf? vafan äre för samhälle vi lever i ? Man kan inte älska vem som helst, man kan inte älska någon o sedan bara sluta älska liksom. för att älska, det innebär att man känner kärlek som aldrig, under inga omständigheter, tar slut. det är älska. men varför kan inte alla förstå det? jag säger inte att alla är såhär, men ptja, det är ju det mesta man ser idag utav alla ungdomar. älska hit o dit.. NEJ! okej, jag kan säga, jag har fleeera gånger gett upp hoppet om kärleken, men bara för det ska jag inte liksom stöta på nästa kille bara för att han ser attraktiv ut, och sedan säga jag älskar dig. Nej, vafan, man kan inte kalla det för kärlek. Kärlek är något unikt, något stort, något underbart. Man kan inte älska någon endast för att de ser bra ut. Haha, det där är inte kärlek, det där kanske är gilla, men älska? Ikke! Herregud, människor, vakna upp! Varför är alla så jävla ytliga nuförtiden? Man måte se ut såhär, ha såhär stora bröst, såhär stor rumpa, osv.. Lägg ner skitet, haha! I don't get it. Jag menar, ska man liksom vara tillsammans med någon bara för att den ser bra ut? Tänk om personen är största idioten.. Ska du fortfarande vara kvar med honom/henne? Utseende kan bedra. Men om man hittar någon bra person som är sig själv, ja, då kommer man ju ha samma person hela tiden liksom. Jag själv, jag kan lätt gilla en kille. Men det är sällan jag faller för någon. Och när jag väl faller för någon, så är det för att han är underbar.. & nu, jag tror nästan jag har fallit för en person. Han är det bästa jag vet, och det känns rätt. Man behöver inte känna en person i 943287437år för att kunna få känslor. Kärlek har ingen tid, som sagt.. den kommer & går. Men det jag känner.. Haha, tror verkligen inte den kommer att gå..

Men ja, jag vill bara att du som läser detta ska tänka efter: om du hittar en skiiiiitbra tjej/kille, asso verkligen din drööömprins/prinsessa, ska du ge upp henne/honom bara för att personen inte ser tillräckligt bra ut? Dagens människor är väldigt konstiga, men alla är sååå likadana. Det är just därför det är svårt att hitta en bra partner, så att säga. Men när jag väl hittar någon jag fastnat för, då.. jag måste ha personen haha. Oavsett hur han ser ut, vart han kommer ifrån, eller vart han bor. För man kan liksom inte rå för hur man ser ut.. men man kan påverka hur man handlar & är. jag måste ha honom.

Jag måste ha dig. Du vet vem du är..

SKRIVET: 2009-06-28, kl 01:40:00 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

SCHTEK

inte en blogg om mitt liv - utan om allt
vet inte vrf jag gör det här, haha men aah.. WHY NOT? jag provar på att vara en annorlunda mig.. vissa gillar det inte, men what the hell, förhoppningsvis finns det de som gillar det jag gör! hoppas ni gillar det jag har att säga.