SKRIVET: 2009-07-13, kl 14:17:47 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

slutet på slutet :)

yäääs! min tid har kommit haha, ska sluuta blogga för har så mkt att säga, men så lite tid.
+ att blogga.. det är inte min grej. vad är min grej? CS 1.6 ! hahahah, yes, en cs nörd är vad jag är & det är det jag ska satsa på :) vill bara säga tack till alla som läste bloggen, ni betyder mkt ^^, och jag kanske kommer tillbaka ngn vacker dag.. naaaat hahah xD men aja, glad sommar! Kanske ngra av er som ska börja i St. Eriks träffar mig? maybe maybe..
aja, byebye !

SKRIVET: 2009-07-11, kl 02:37:06 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

Tre(4) ord att säga..

JAG ÄLSKAR MITT LIV !

någon som känner likadant? :)

SKRIVET: 2009-07-09, kl 20:38:06 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

Kom in & Kom längre

hahahahaha, den skönaste bilden jag sett på länge..
på väg hem från Lidl, så såg jag denna bild, asso fan vad jag dog av garv XD  dock lite pinsamt eftersom bilar körde förbi & det var många som såg mig när jag nästan ramlade pga all garv XD

hahahahaha bilden säger väl allt? :p
hahahaha asso riktig misstolk !

SKRIVET: 2009-07-09, kl 00:34:37 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

Ord säger mycket - handlingar mer.

alltså, om man skriver inlägg varje dag.. d blir väl inte en dagbok då.. eller?
aja, jag kör på :)

det allra bästa som finns är att vara ute när dt är varmt! :) man blir bruun & träffar nya människor, hähä. Vissa kan till och med vara så _modiga_ att de vågar komma fram till dig och prata med dig, haha finns dessa goodlooking pojkar som ger dig såna där blickar, haha.. och så är andra bara läskiga, not good..
och så har vi såklart de som kollar snett! Om man inte kunde älska de lite mer! Seriöst, haha, fyfan vad jag hatar när man är hur glaad som helst, och så går man förbi några p12or som ska kolla på dig från topp till tå och sedan fnissar eller whatever. Man bah wtf? Men å andra sidan.. Det är roligt! Haha iaf för mig. För jag ser det såhär:
''okej lugn nu cookie, de tyckte säkert att du såg rolig ut på något roligt sätt (?) , så på sätt och vis så underhöll du dem samtidigt som de önskar att de hade lika mkt fett som dig ist för att vara så spinkiga att vinden blåser iväg dem.. Ja, så äre nog!'' Haha, alltså jag försöker alltid få något negativt till något positivt. jag menar, varför vara sur när man kan vara lycklig? :)
meeeen.. så finns det en sak som heter internet, och så finns det en annan sak som heter folk-som-leker-tuffa-bakom-datorskärmen, och den kombinationen= NOT GOOD. Seriöst, blir oftast lack på folk som ska kommentera mig. Oftast bukar jag bli kallad för 'orre' efter att ha sagt något/skrivit något/laddat upp bild. Asso vill bara skrika..
VAD ÄRE MED DIG MÄNNISKA?
För det första ; du känner inte mig. & jag verkligen hatar person som dömer andra. jag menar, ingen, Exakt INGEN, är perfekt. och hur fan kan man döma när man inte ens känner personen? Okej, bara för att jag ser att du har laddat upp en bild på dig där du har, låt oss säga, en väldigt v-ringad tröja, är du en orre för det? Hahah alltså hur tragiskt som helst.. & förresten VAAAD betyder orre? 
Orre (Tetrao tetrix) = är en hönsfågel i familjen fälthöns. Den är en stannfågel som förekommer i norra palearktis, främst i hed- och myrlandskap i ansluting till skog. Den är nära släkt med kaukasisk orre (Tetrao mlokosiewiczi). Inför häckningen (tidigt på våren) spelar orren på speciella spelplatser.
Ser jag ut som en varelse med fjädrar eller? Herregud, köp er ett lexicon för fan!
& sedan, OM nu någon kallar dig orre, varför ska man ta åt sig? Fuck folk som inte vet vad de säger, men det bäästa som finns.. det är att svara. Haha.. Okej känner på mig att d här kommer bli ett låångt inlägg ahah, men iaf,
Jag kan själv erkänna att jag flera gånger blivit kallad för hora/orre/slampa osv. Men, och? Jag vet att jag inte är något av dessa.. Anledningen till att jag blir kallad för sånt? Hmm, jag laddar upp bilder som visar ''för mycket'', dvs mina bröst ''syns'' HAHAHA, jag förlora oskulden med en kille som jag veeerkligen gillade.. & nästa dag så visste hela skolan. JAG blir kallad för 'orre'. Jag säger såhär : Jag gjorde det för kärlek, äre inte vad sex handlar om? & den dära idioten som tog min oskuld (HATAR DIG, DU VET VEM DU ÄR :) ), det är han som är orren. han gjorde dt för lust, eller hur? & om jag fortfarande är orre.. Hmm, kan säga; ni som kallar mig orre, jag kallar  eran mamma för orre. Hur fan har hon annars skapat dig? EXAKT.
Idioter finns överallt. De är en ras som förökat sig med tiden & det är nog det flesta av befolkningen. Men.. Man kan ändra det. Var en bra människa, och lär ut. Lär ut att ord & handlingar påverkar mycket.

Dagens låt
 Eddie Thoneick feat Berget Lewis - Deeper Love
skickad av Ilias.

SKRIVET: 2009-07-08, kl 07:24:16 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

Ny dag, Nya vanor

Sitter här lite småtrött.. Sovit 14 timmar, haha, längsta tiden jag har sovit på ett bra tag.. Brukar oftast sova 3-4timmar HAHA. Därför jag är ful, för jag inte får någon skönhetssömn. Kanske, kanske..
Min lilla vän, AYAN, tyckte att jag skulle skriva ett inlägg som handlade om mig. Att jag skulle berätta om mig själv för er läsare.. Men herregud, nej! Hur ointressant får man vara hahaha ? Så vi skippar lilla det.. :)
Men iaf, från och med idag kommer jag försöka att alltid gå lägga mig tidigt. Okej, inte kl 17 00 som igår, hehe.. Men typ.. Jag vet inte, tolv eller ett ? Hjälp!
& från o med idag ska jag börja ÄTA frukost :) Brukar alltid bara dricka juice/vatten på morgonen.. Fast å andra sidan så brukar min frukost vara kl 14 HAHAHA.. Ehm, inte så bra, jag vet. Drf ska jag försöka ändra mina vanor & förbättra dem.
Hjälp om ngt mer som jag kan förbättra?

(skriver kaaaaanske senare idag, om jag blir insperad att skriva något vettigt, haha)

SKRIVET: 2009-07-07, kl 01:35:54 | PUBLICERAT I: Känslor till ord

Humöret påverkar våra handlingar - mig~positivt, haha.

Humöret påverkar våra handlingar - positivt såsom negativt.

min morgon började sämst! haha, somnade 06 00 o vaknade 09 00.. skulle träffa en ''vän'', men aah.. han kom aldrig. snacka om dissad haha.. så, jag somna om, vakna 13 00.. helt skönt, bara att jag var hungrig som fan, o d fanns inget att äta! (nej jag är inte fattig, men d fanns inte ngt jag ville ha haha) så jag laga carbonara, d fick bli min frukost, great..

sen så mins jag inte ngt av dagen. men senare på kvällen gjorde jag pannkakor! det är dt bästa jag vet haha. fast, jag lyckas inte alltid. ibland kan ngt irritera mig exakt innan jag ska baka, o då fuckas allt upp. o ja, då bräns ofta pannkakorna.. men idag, haha, mådde fett bra, varför? jo, lyssnade på min favoritlåt Juicy, som sjungs av min idol, Christopher George Latore Wallace aka Notorious B.I.G. O dt gjorde mig såååå glaaad! haha helt seriöst, jag hade värsta lusten att få mina pannkakor att bli tillräckligt heta så d fick fin färg sådär flääshigt haha, and I made it! Sedan så lyssnade jag på lite randoms låtar, mest luugna, o ptja, då blev ju jag själv lugn :) obvious haha..

men men , har lyssnat på fööör många lugna låtar så jag är väldigt trött, haha första gången jag blir trött innan 4 xd aja, nt riktigt min grej att 'blogga', men vad ska man göra när man har en bärbar dator, en blogg, ingenting att göra o en brinnande passion för skrivande? :)

men nuuu säger jag det jag lyssnar på;

eh eh, there's nothing else I can say.


(jag vet, inte bästa inlägget, men haha .. d kommer bättre. d kommer ;) )